Företagsfinansiering

Skaffa likvida medel till uppstart och utveckling av er verksamhet. Även fakturaförsäljning och kortfristiga lån utan säkerhet till enskilda företag och aktiebolag.


Kwikspark.se

Det behöver inte vara så komplicerat att ansöka om lån som företagare, Kwikspark ger krediter på upp till 500 000 kr utan krav på säkerhet.


Almi.se

Små och medelstora företag har ofta svårare än storbolagen att få lån men inte hos Almi Företagspartner, där förhållandet det motsatta. Almi skapar vägar till finansiering genom att ta ut säkerhet i form av företagsinteckning och borgen. Hos Almi finns ingen övre gräns för företagslånet, normal återbetalningstid är 3-5 år. Räntan sätts individuellt och följer regeln högre risk innebär högre ränta.


Amfabank.se

Är en affärsbank skapad för att tillvarata sbåde stora och små bolags intressen. Främst erbjuder Amfa fakturaköp och factoringjänster. Med hjälp av Amfa kan ert företag förbättra likviditeten utan att ta onödiga kreditrisker.


Qred.se

Qred är en ny företagslångivare som tillämpar samma säkerhetslösningar som de ledande bankerna. Låna upp till 200.000 kr med omedelbart besked. Utbetalning sker samma dag. Du betalar fast månadsavgift utan dolda kostnader.


Resursbank.se

Resursbank är specialister på nätköp på avbetalning och enkla krediter. Som företagare kan du så hjälp med fakturaförsäljning, sparande och kreditkort. Det är även möjligt att låna pengar trots betalningsanmärkningar.


Marginalen.se

Marginalen Bank är en mänskligare bank som kan erbjuda finansiering, inkasso och försäkringar.


Northmill.se

Northmill är ett visionärt finansbolag med ett flertal riktade företagstjänster. Obs! Just erbjuds endast befintliga kunder nya företagslån genom Northmill.


ToBorrow.se

Marknadsplats för företag som söker finansering. Låter långivare budgiva om dig som långare. Du väljer sedan det mest förmånliga avtalet för dig.


JAK.se

Genom Jak Medlemsbank kan medlemmar låna maximalt 1 miljon kronor till en räntesats på 4,5 procent. Företag är undantagna kravet på bundet sparande.


Fmfinans.se

FM Finans kan hjälper småbolag med lån och fakturaköp. FM Finans Aktiebolag är registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen.


Aroskapital.se

Experter på krediter och factoring anpassade för små och mellanstora bolag.


Corpia.se

Utför finansieringsanalyser och lägesbestämmer er verksamhet. Vid kontakt, återkopplar finansieringsrådgivare inom 24 h.


SEB.se

För den enskilda firma eller för små aktiebolag är SEB en mycket uppskattad och prisvärd företagsbank. Med SEB företagskonto har du åtkomst till din bank från hela världen via den eminenta internetbanken. Inloggning sker digitalt med digipass och BankID. Just nu är enkla firma helt kostnadsfritt det första året. Möjlighet att exportera affärshändelser direkt till bokföringsprogram som exempelvis Visma Avendo finns.


Swedbank.se

Swedbank är en storbank bland privatpersoner, men även företagare välkommna att öppna konto och få tillgång till sitt konto 24 timmar om dygnet året runt.


Nordea.se

Hos Nordea har flera bolag bankkonto men är också den storbank som fått ta emot mest klagomål och kritik från just företagare. Dessutom är det extremt svårt att få lån för småföretagare.


Danskebank.se

Ledande dansk bank med verksamhet i hela norden. Uppskattad bank bland både mindre och större företagare.


Länsförsäkringar.se

Länsförsäkringar är i första hand ett försäkringsbolag men driver även en bankverksamhet. Företag kan teckna förmånligare avtal genom att samla alla försäkringar på ett och samma ställe.


Handelsbanken.se

En av de största svenska bankerna är Handelsbanken. Banken har kontor och verksamhet för privat- och företagskunder i hela norden och stora delar av världen.