Portaler och forum

Bästa viset att komma igång med ditt företagande, är att läsa vad riktiga företagare tycker och tänker. Här hittar du portaler och forum där du kan läsa, prata och andas företagande.


Foretagande.se

Mötesplats för nyfikna drömmare, enskilda egen entreprenörer och etablerade företagare i Sverige. Omkring 25 000 medlemmar och 30 000 unika besökare varje vecka gör Företagande.se till en ledande mötesplats för näringsidkare.


Ehandel.se

Den ultimata mötesplatsen för dig som vill starta eller driver butik på nätet.


Expowera.se

Expowera startades 2003 som ett hobbyprojekt, numera är sajten en ledande kunskapsportal för småföretagare inom hela ämnesområdet företagsekonomi. Tjänsten är kostnadsfri och uppdateras regelbundet med ny fakta.


Resurser för att starta eget och ta företaget till nya nivåer

Den perfekta portalen för dig som drömmer, vill, ska eller redan har bildat en enskild firma eller mindre aktiebolag. Tips om mängder av användbara resurser som hjälper dig att lyckas som företagare.


Unionen.se

Sveriges största fackförbund för egenföretagare. Kraftfull inkomstförsäkring, kostnadsfri verksamhets- och juridisk rådgivning. Just nu bjuder Unionen på de tre första månadernas medlemsavgifter. Gör som 600 000 andra svenskar gå med och prova på att vara medlem hos Unionen.